December

Hej igen,

Ja nu har en bra bit av december vandrat iväg, vi har haft besök av vår lilla favorit Alicia. Hon har verkligen sett till att man har gångtränat ifrån morgon till kväll. Hon har också visat riktigt bra sidor när det gäller Adobe seminarie som hon faktiskt medverkade i.

Tyvärr har jag inga bilder på händelsen men rolig var den.

Lyckas jag få ut dessa i från Lightroom någon gång så skall jag lägga in dessa här, riktigt roliga. Orkar dock inte sitta och redigera varje bild i photoshop så det får bli bildlöst.

Har också sökt diverse jobb, lite rolig policy de har på skolorna, vill de inte ha obehöriga lärare för att de är billigare så kommer de på att de nog inte skall ha just den läraren till tjänsten, vi skall nog ha en studierektor istället, hmmmm ……………inte undra på att eleverna blir lite frustrerade när inte ens en skolledning kan särskilja på ämnen lärare och skolledning. Skall man ha en studierektor kanske man inte skall annonsera efter en handelslärare, ja jag blir åtminstonde lite fundersam. Kanske man helt enkelt skall gå ut med att VI är inte riktigt säkra på vad vi söker men vi är ganska säkra på att det är en gymnasieskola vi arbetar på men å andra sidan vill vi ingen ha för vi har redan en men vi måste annonsera för så är reglerna men vi tänker inte anställa……… ja herregud arma skolungdomar, hur skall ni klara skolan när inte skolan klarar av att kategorisera sina ämnen och lärare och rektorer. Som förklaring så finns det olika kategorier av lärare, olika behörigheter samt skolrektorer samt skolkuratorer och yrkesvägledare, egentligen inte så svårt att särskilja

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *