Tomt på H 10

Ja här är lite tomt och ensamt just nu. Det gör att man plockar lite överallt med diverse projekt. Bor just nu på H 10 när familjen har lugn och vila ( förhoppningsvis ) på en välförtjänt semester. De hade verkligen trist innan de åkte då Alicia, lillgumman fick feberkramper på natten. De stackars föräldrarna var vid gott mod men såg lite trötta ut när de åkte. Hoppas jag nu kan överaska med ett snyggt golv som jag döpt till :

 Mitt stora projekt är balkonggolvet, tvättar just nu för att kunna olja in. Usch stog i fyra timmar i går kväll med detta, hoppsan sade klockan och den. Är rätt nöjd med rengöringen men det måste nog till en omgång till för att det skall bli ok. Hoppas verkligen jag hinner klart! Nu skall det tvättas en gång till, lite ytligt bara sedan blir det oljning.

Ytterligare hoppas jag att jag hinner köpa ett par fina blommor för att applicera i balkonglåda på H-10.

Det här blev väldigt mycket text, nu skall jag förgylla bloggen med några 30 april bilder från ett härligt Täby galopp, vi hann nämnligen dit också innan det var stort kalas, då som jag har berättat förut var fem stjärning mat. Jag nämnde dock inte Solveigs potatissallad, de borde jag har gjort. Jag är inte så förtjust i fransk potatissallad men den Solveig hade gjort var mycket godare än jag har ätit någonstans, jag har smakat många sorter, allt från mindre bra till någorlunda ätligt Men Solveigs var jättegod !!!

Nu till lite trevliga Täby bilder!

 

Yvonne Durant på morgonträning! Besök gärna hennes blogg!

Min favoritbild denna gång

 

Mer bilder kommer inom en snar framtid!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *